Taxi Arnhem Schiphol

Heeft u vervoer van Arnhem naar Schiphol airport nodig? Dan bent u bij Easytax aan het juiste adres. De ervaren en gediplomeerde chauffeurs van Easytax Arnhem vervoeren dagelijks klanten van en naar Schiphol en overige luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Kwaliteit is voor Easytax Arnhem van essentieel belang. Hoewel we onze taxidiensten goedkoop aanbieden, leveren we niet in op service. Met Easytax bent u ervan verzekerd dat u voor slechts € 120 snel, veilig en comfortabel vervoer naar Luchthaven Schiphol heeft.

Tarieven luchthavenvervoer

De tarieven voor taxivervoer naar een luchthaven in de regio zijn in de onderstaande tabel te vinden. Deze tarieven gelden per taxi vanuit Arnhem, voor maximaal 4 personen. Reist u met 4 personen, dan kost vervoer naar Schiphol dus maar € 30,- per persoon! Reist u met meer dan 4 personen? Geen enkel probleem, we hebben ook taxibusje ter beschikking. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Enkele reis Retour
Amsterdam Airport Schiphol € 120,- € 240,-
Rotterdam The Hague Airport € 129,- € 245,-
Eindhoven Airport € 110,- € 199,-
Luchthaven Zaventem Brussel € 280,- € 510,-
Luchthaven Düsseldorf € 129,- € 249,-
Luchthaven Weeze € 89,- € 165,-
Luchthaven Münster Osnabrück € 149,- € 260,-
Luchthaven Köln € 189,- € 320,-
Frankfurt Airport € 399,- € 700,-

Reist u niet vanuit Arnhem maar ergens anders in de regio? Geen probleem. Easytax Arnhem verzorgd schipholvervoer vanuit alle omliggende plaatsen rond Arnhem. Bovenstaande tarieven zijn in dat geval onder voorbehoud. Ongeacht of uw reis begint in Oosterbeek, Velp, Rheden, Westervoort, Duiven, Huissen, Doorwerth, Heelsum, Renkum, Zevenaar of Didam, of een ander dorp in de omgeving, met Easytax bent u verzekerd van professioneel vervoer naar elke luchthaven.

* Onze kortingstarieven gelden bij minimaal 48 uur van te voren reserveren
* Kortingstarieven gelden niet op officiële feestdagen

Een taxi Arnhem Schiphol heeft zijn voordelen

Met de taxi van Arnhem naar Schiphol, of een andere luchthaven, reizen biedt vele voordelen ten opzichte van het openbaar vervoer of eigen vervoer. We hebben het voor u op een rijtje gezet:

  • Gemakkelijk. Easytax komt u thuis ophalen, en staat weer op u te wachten op Schiphol wanneer u landt. Hierdoor heeft u geen gedoe met parkeren op de luchthaven, het vragen van familie of vrienden om u te brengen, of het openbaar vervoer. Daarbij helpen we u met uw bagage en hoeft u deze niet in overvolle treinen te stallen.
  • Betrouwbaar. Treinen kunnen vertraging oplopen wegens storingen, of zelfs volledig uitvallen. Als u met Easy taxi Arnhem reist weet u zeker dat u op tijd komt voor uw vlucht. Zo kunt u onbezorgd op vakantie of zakenreis.
  • Comfortabel. De taxi’s van Easytax zijn luxe en goed onderhouden voertuigen. Uw reis is hierdoor vele malen comfortabeler dan in een trein. Daarbij voert Easytax  het luchthavenvervoer privé. Dit betekent dat u in uw eigen taxi wordt vervoerd, zonder gecombineerd te worden met andere passagiers.
  • Vaste & lage tarieven. Bij Easytax weet u precies wat de kosten van uw schipholvervoer gaan zijn voordat de reis begint. Wij hanteren vaste en goedkope tarieven voor luchthavenvervoer vanuit Arnhem en omgeving. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Een Schipholtaxi vanuit Arnhem biedt vele voordelen. Easytax is het juiste adres voor al uw luchthavenvervoer in de regio. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of het contactformulier. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Een andere luchthaven? Geen probleem!

Gaat u op vakantie of zakenreis, en reist u niet via Schiphol maar een andere luchthaven? Geen probleem. Easytax biedt vervoer aan naar verschillende Europese luchthavens in binnen- en buitenland. Voor een compleet overzicht van alle bestemmingen kunt u kijken op onze luchthavenvervoer pagina.

Ongeacht de bestemming, de voordelen van Easytax blijven hetzelfde. Al ons luchthavenvervoer is scherp geprijsd, betrouwbaar en zeer comfortabel. De vermelde prijzen gelden allemaal voor één taxi voor maximaal 4 personen.

Contact & reserveren

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u een taxi Arnhem – Schiphol reserveren voor uw reis? Dit kan eenvoudig online via onze reservering pagina. U kunt tot wel 24 uur van te voren contact opnemen met ons via dit formulier. Wanneer u met spoed een taxi nodig heeft kunt u ons beter bellen. Wij zijn dag en nacht te bereiken via 06-83711968.

Wilt u nog niet reserveren, maar heeft u wel een vraag over een van onze diensten? Ook dit is geen probleem. We helpen u graag met het vinden van de meest passende oplossing voor uw vervoer. Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier, en wij zullen u 24/7 op weg helpen.

Pinnen in de taxi of rijden op rekening?

Heeft u even geen contant geld bij u, geen pinautomaat in de buurt, en wilt u toch gebruik maken van een taxi? Geen enkel probleem bij Easytax Arnhem. In de meeste van onze taxi’s kunt u betalen met alle bekende passen, creditcards en American Express (Graag tijdens het boeken van een taxi bij ons uw wensen kenbaar maken). Het is ook mogelijk voor bedrijven en ondernemers om op rekening te rijden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Call Now Button