Vraag en antwoord

Hoe werkt de Airport Service van EasyTax Arnhem?
Bij uw terugkeer op Schiphol zorgen wij ervoor dat wij 1 uur na uw landing klaar staan. U kunt ons dan bereiken op het telefoonnummer: +31683711968 of 0263824085. Bij uw terugkeer op Düsseldorf Airport zorgen wij ervoor dat wij 1 uur na uw landing klaar staan bij het Sheraton Hotel of “Vertrekhal A” Indien u alleen handbagage heeft zullen wij eerder aanwezig zijn.

Wij houden uw vlucht online in de gaten en zorgen dat we op tijd zijn
Indien u landt op vliegveld Weeze of Eindhoven Airport vragen wij u om ons te bellen op +31683711968, onze taxi of bus zal om de hoek staan om voor te rijden. Wij zullen 1 uur na landing aanwezig zijn. Indien u alleen handbagage heeft zijn wij eerder.

Op basis van de gegevens van uw retourvlucht hebben wij een taxi of bus voor u gereserveerd. Wij vragen u uw vluchtnummer en herkomst van uw reis terug doorgeven aangezien de reis vervroegd of vertraagd kan worden, wij houden uw vlucht online in de gaten en zorgen dat we op tijd zijn. Omdat het bij de douane-passage en bagage afhandeling nogal uiteen kan lopen reken wij 60 minuten nadat u geland bent. U dient ons dan te bellen en wij rijden de taxi voor. Wij kunnen dan gelijk vertrekken en zo houden we de kosten laag en ontlasten de verkeerschaos op het vliegveld.

Let op! Indien u alleen handbagage heeft vragen wij u dit van tevoren aan te geven, wij zorgen dat we dan eerder aanwezig zijn.

 

Hoeveel passagiers kunnen meerijden in een taxi?
Er mogen in een taxi maximaal 4 passagiers en in een taxibusje maximaal 8 passagiers meerijden (mits die daarvoor goedgekeurd is door de RDW).

Moeten we per persoon betalen?
Nee bij ons betaald u per taxi of taxibusje dus niet per persoon (u kunt uiteraard de kosten delen met elkaar)

Hoe kan ik vooraf de taxiprijs berekenen?
De taxiprijs komt tot stand door het starttarief, afstand en tijd. Op deze pagina ziet u hoe u een ritprijs kunt bereken.

Tot hoever van te voren kan ik een taxi naar Schiphol reserveren?
U kunt bij ons 24 uur per dag een taxi boeken naar Schiphol of een andere vliegveld, alleen adviseren we u om minimaal een dag tevoren te boeken om gebruik te kunnen maken van onze lage vaste taxitarieven.

Ik heb online een taxi geboekt, maar nog geen bevestiging gekregen?
We doen ons uiterste best u zo spoedig mogelijk mogelijk een bevestiging te sturen na uw online boeking. Mocht u binnen 24 uur nog geen email hebben ontvangen neemt u dan telefonisch contact met ons op (heel soms komt het voor dat een email van ons bij uw in de spam/ongewenst mailbox terecht komt)

Reis ik met andere mensen in de taxi?
Nee, bij EasyTax Arnhem wordt u vervoert met een privé taxi of taxibus met alleen uw eigen gezelschap.

Zijn de vaste prijzen naar stations en luchthavens ook geldig op feestdagen?
Nee de prijzen zijn verschillend, indien je wilt weten wat het kost om op een feestdag naar het vliegveld te gaan of naar één van de stations vragen wij u contact op te nemen met ons.

Wij landen op Schiphol, waar worden wij opgehaald?
Wij halen onze klanten altijd op bij de vertrekhallen op Schiphol, de chauffeur legt u op de heenreis uit waar de opstapplaats is.

Kan ik pinnen in jullie taxi’s?
Ja, bij ons kunt u pinnen, indien er gepind wilt worden vragen wij u dit op tijd aan te geven aangezien niet al onze auto’s beschikken over pinapparatuur. Let op! Bij mobiele pinbetalingen word een klein extraatje (2.50 euro) gevraagd.

Zijn de vaste prijzen naar luchthavens ook geldig op weekenden en nacht?
Nee de prijzen zijn verschillend, indien je wilt weten wat het kost om op een feestdag naar het vliegveld te gaan of naar één van de stations vragen wij u contact op te nemen met ons. In de weekend rekenen wij altijd een extra toeslag van 25.00 Euro en in de nacht (door de weeks 10 euro toeslag).

Wij reizen met 4 personen en hebben meer babages bij ons, krijgen we een taxibusje voor de prijs van een gewone taxi?
Nee, u dient dan een taxibusje bij ons te boeken en het prijs voor een busje af te rekenen.

Wij willen een taxi boeken met meerdere ophaal/afzet locaties, gelden de genoemde vastbedragen dan ook?
Nee, onze prijzen zijn gebaseerd op een ophaal/afzet adres, wilt u op meerdere adressen opgehaald of afgezet worden is geen problemen, vraag hiervoor een aanvullende offerte bij ons aan.

Mocht u vraag er niet tussen staan of is er iets niet helemaal duidelijk, neem dan gerust contact met ons op.

© Copyright - EasyTax Arnhem - Website door: Bloemberg Media & Reclame